Hundefoder fra Nature Petcare

Der er hunde og katte og så er der mine kæledyr som både er katte og hunde. De skal have det godt og jeg har fundet nogle skønne ting til dem. Jeg er faldet for et hundetegn i guldfarve, som bare ser så godt ud mod Flikas sorte pels. Det bliver ekstra godt når hun kommer gående i sin Hurtta. Jeg kan se, hvor stolt hun er, fordi hun ved at hun ser godt ud.
Hun spankulerer også rundt når hun skal hen og sove i en af sine hundesenge. Hun har en seng på hver etage og kan ikke altid beslutte sig til, i hvilken af de to Hundesenge hun skal sove i den nat. Det er svært ikke at trække på smilebåndet og glæde sig over at hun har personlighed og ved at hun bliver bemærket. Hun har lidt at det samme når hun løfter hovedet for at vi rigtig kan se hendes Hundetegn, som klinger lidt, hver gang hun bevæger sig. Hendes bedste kammerat er sofus vores hankat.

 

Hundefoder uden tilsætningsstoffer

Han driller hende og tager nogle gange hendes Hurtta og går rundt med den. Andre gange så er de gode venner og deles om det Hundefoder uden giftstoffer som stilles frem. Foder som jeg har fundet online og som passer til vores dyr. Det samme sted har jeg fundet billig kattegrus, som Sofus har for sig selv. Det står i bryggerset og får lov til at stå i fred. Så det var et godt køb med billig kattegrus og samtidig så kan jeg sparre lidt på indkøbene når de gerne spiser det samme Hundefoder. Jeg fortæller ikke  mine naboer, at de får det samme mad for så tror de bare at jeg ikke passer på mine dyr.

Fortsætter du med at navigere rundt på siden, accepterer du hermed at vi benytter cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close