Jeg designer ure til mænd og kvinder

Jeg er uddannet designer og har i mange år arbejdet i branchen der designer accessories, jeg har designet sko,tasker, tørklæder og meget andet, dog altid med udførlige design vejledninger. Derfor blev jeg helt vild, da jeg blev tilbudt at blive ansat som chefdesigner i et firma der designer ure.
Jeg skal designe en bred vifte af forskellige herresmykker, det vil være alt fra herreure, læder armbånd til klassiske dame ure og sportsure inspireret af den nye stil hos camel active.
Firmaet jeg skal arbejde har en ur-ingeniør, eller urmager der bygger grundurene fra scratch, jeg har været i Schweiz og se hans værksted. Det var fantastisk at se de små fine dame ure og de meget rå ure til mænd, som jeg ivrigt er helt vild med og som fylder rigtig meget i modebranchen i disse år. Det er pudsigt som det er blevet inn med herreure til kvinder og smykker til mænd.
Jeg startede i firmaet her den 1.februar, og har siden været i fuld sving med menge projekter, selv om det kun er mig der sidder på kontoret for design, er dette job det mest spændende jeg har haft til dato, det er også et job, hvor jeg bruger mig selv helt og fuldt ud hver dag. Dagene flyver af sted,, og jeg kan mærke at jeg lader mig inspirere alle steder til mine opgaver med herresmykker.

Fede ideér til nye herresmykker

Jeg var på en stor sydlandsk basar i weekenden, hvor farver og former var med til at skabe basis for nogle nye design tanker til de herresmykker, jeg skal igang med at designe her i forsommeren. Vi regner at smykkerne skal lanceres op til jul, så de kan komme med i julehandlen og den vej igennem få markedsandele hurtigt.

jeg er stadig i research fasen til mine sportsure der skal være inspreret af camel active jeg skal have fundet den rigtige angrebsvinkel på opgaven. For jeg er modstander af at kopiere, så det er vigtigt at de har en god inspiration, men helt deres eget design.

Leave a comment

Your email address will not be published.

Fortsætter du med at navigere rundt på siden, accepterer du hermed at vi benytter cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close